dijous, 8 de juliol de 2010

FEDERICO MOCCIAFederico Moccia torna a la biblioteca amb dos novetats, Perdona si et dic amor i Perdona però vull casar-me amb tu.
Perdona si et dic amor, La Nikki i l'Alessandro xoquen en una travessia del Viale della Moschea, en ple centre de Roma. La Nikki ha de deixar la seva moto lligada en un pal i l'Alessandro l'acompanya a l'institut amb el cotxe. Ell es compromet a fer-li de xofer i a dur-la a tot arreu metre ella tingui la moto al mecànic. D'aquesta relació accidentada neix una amistat ben especial, però la Nikki i l'Alessandro es porten vint anys i tenen vides molt diferents.

Perdona però vull casar-me amb tu, La història d'amor entre l'Alex i la Nikki segueix amb pas ferm: acaben de tornar a Roma després de passar unes inoblidables vacances plegats i és hora de començar a plantejar-se el futur. Ningú no creu que els vint anys que els separen puguin arribar mai a representar un obstacle entre ells perquè el seu amor sembla estar fer a prova de tot. Però els fils que mouen el destí són imprevisibles i capriciosos, i les coses poden canviar d'un dia per l'altre...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada