dilluns, 6 de juny del 2011

RESSENYA LES NOIES DE XANGAI


LES NOIES DE XANGAI. LISA SEE

A Xangai 1937 viuen dues germanes joves,atractives i cultes la Pearl i la May, dins d'una família acomodada.

Les coses canvien quan son pare acorda els seus matrimonis per pagar els deutes de joc, ha perdut tot el que tenia. A partir d'ací comença tota una serie de situacions i problemes que van marcant i canviant la vida d'aquestes joves.

Ens mostra una altra forma de pensar, unes creences, tradicions.... d'un món , una cultura diferent.

Comença la guerra amb els japonesos i aquestes emigren als Estats Units, amb totes les dificultats que els suposa entrar en un altre país i començar una nova vida.

Viuen a China city i Chinatown, barriades xineses on els clans familiars tenen els seus negocis, continuen amb la seua cultura, la seua educació, ... no hi ha integració, són rebutjats per la societat americana d'aquells anys.

La lluita de les dues germanes per seguir endavant i llaurar-se un futur, la relació que les uneix, la vida que tenen amb la nova família, .... tot un seguit de situacions, problemes, desavinences, sentiments, ... fan una lectura entretenguda, interessant que no pots deixar.

1 comentari:

  1. Este lo quiero comprar para la Biblio, me gusta mucho la literatura oriental en especial la japonesa y la china. Besos

    ResponElimina