divendres, 11 d’octubre de 2013

PRIMERA SESSIÓ CLUB LECTURA CURS 2013-2014PRIMERA SESSIÓ CLUB LECTURA CURS 2013-2014

         El passat 4 d’octubre va tindre lloc la primera sessió del Club de Lectura. Vam parlar al voltant de la lectura del llibre de Vicent Usó “La taverna del Cau de la Lluna”. Una novel·la “diferent” ja que els capítols en realitat són contes. Contes que estan relacionats entre si i que en l’últim arrodoneix totes les històries que ens apareixen.

És una història tràgica, molt dura però l’autor ha aconseguit un distanciament del personatges que fa que no ens afecte cap història.
No ens diu en cap moment on passa, suposem que és un poble de la zona de Castelló, Vila-real i la temporalització tampoc apareix; potser siga l’última etapa franquista?

Comentarem també que l’autor juga amb nosaltres ja que ens ven el llibre com un “llibre de contes” però en realitat és una novel·la. Com ja hem dit abans, són de lectura independent, però després necessites llegir-los tots per a lligar-los.

Es va dir a la reunió que l’escriptura recordava als contes de Mercé Rodorera. I que donava la sensació de ser un llibre en blanc i negre.

Continuarem amb la recomanació d’altres lectures:

Llibres de contes:

“Los girasoles ciegos” A. Méndez
 “Guadalajara” Q. Monzó

Llibres que llegirem a l’estiu:

“La verdad sobre el caso Harry Quebert” J. Dïcker
“Sólo un muerto más” R. Pinilla
“La extraña desaparición de Esme Lennox”
“La vida difícil” i  “La mosca” S. Mrozek


Quedem emplaçats per al proper divendres 8 de novembre a les 19:00h a la biblioteca per a parlar sobre “Una lectora nada común”.

Fins aleshores, bones lectures!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada