dilluns, 9 de març del 2020

Novetats Infantils

EL PETIT ÓS POLAR: ON VAS, LARS?



Un petit ós polar s'allunya de casa portat per una placa de gel. Quan el ges es fon -ai, quin ensurt!-, se salva agafat a una bóta de vi, i fa cap, finalment, a l'Àfrica! Allí es troba amb un camaleó, i per primera vegada veu els colors i sent la calor. Està desconcertat i entusiasmat alhora. Tot i això, vol tornar al seu país blanc i fred. Dos bons amics, un hipopòtam i una balena, l'ajudaran a aconseguir-ho. 





EL PETIT ÓS POLAR: TORNA AVIAT, LARS!

En Lars, el petit ós polar, fa un viatge sense voler. Mentre s'estava banyant feliç al mar, una xarxa de persa se l'emporta dins un vaixell. Allà dins pot alliberar-se i coneix Nemo, un gat pèl-roig que viatja a bord. El nou amic sap de quina en Lars pot tornar al pol Nord amb els seus pares.




EN KARIM I LES ZEBRES

Enmig d'una ciutat devastada per la guerra, en Karim i en Hakim mantenen vius els somnis i la il·lusió. El d'en Karim és muntar una zebra. Quan la seva cosina Amal al final esl porta al zoo, el troben en un estat lamentable: gairebé no hi queden animals i la gàbia de les zebres està buida. L'Amal buscarà la manera de fer que el somni d'en Karim es compleixi.












LA FAMÍLIA MASSAFILLES: ANNA, BELLA, DANA I CARA

A casa de la família Arthur hi ha set fills, sis dels quals són nenes! Entre els deures, els grans àpats, les amigues, l'au pair, els enamoraments i les petites crisis, hi ha molt de soroll en aquella casa.



 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada