dimarts, 15 de novembre de 2016

BEBETECA NOVEMBRE

El passat 10 de novembre van tenir lloc les sessions de bebeteca a la Biblioteca. Com ja és costum, fem dos grups per a assistir a l'activitat. Penseu que no només comptem amb els protagonistes de l'activitat, els infants, sinó que també estan els acompanyants, per això les places són limitades. 
Aquestes sessions són molt importants tant per a pares/mares com per als xiquets/es. Per una banda fomentem l'estima pels llibres i per la lectura; per altra, els educadors aprenem a contar històries.
Moltes persones m'han preguntat des de quina edat poden vindre amb els seus xiquets/es. Heu de pensar que cada xiquet/a reaccionarà d'una manera o altra segons l'edat que tinga: un bebé estarà molt atent a les estimulacions que rebrà dels llibres: colors, imatges grans, els sons que fa la narradora. En canvi, quan més edat la capacitat de resposta i de participació amb la contacontes és major.  Personalment, crec que poden vindre des de molt menuts fins als 3 anys, ja que si tenen més edat s'avorreixen i no deixen prestar atenció a la resta.

Carmen ens va narrar i cantar moltes històries i els menuts van estar molt atents i participatius!
 Vos deixem unes poques imatges com a resum de les sessions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada