dimecres, 29 de juliol del 2015

Aquest mes a la biblioteca et recomanem...

Per a adults:

L'escriptor francés Pierre Lemaitre ens sorprén amb la novel·la negra. A la biblioteca podeu trobar “Iréne” i “Vestido de novia” que estan tenint gran èxit entre els lectors. També teniu del mateix autor “Ens veurem allà dalt” una novel·la històrica que hem llegit al Club de Lectura aquest curs.

Una altra recomanació és la trilogia del Baztán. L'escriptora Dolores Redondo ens transporta a Navarra, exactament a Elizondo on l' inspectora Amaia Salazar ha de resoldre diversos casos que estaran relacionats entre ells. A més, introdueix uns tocs de mitologia basca que resulten molt interessants.

De l'escriptor noruec Jo Nesbö, pots trobar “Cucarachas”, “El murcielago” i “El leopardo”, diferents casos de l'insperctor Harry Hole. 





Canviant de temàtica tenim “La casa de miniaturas” de Jessi Burton, editat per Salamandra. Aquesta editorial posa molt cura en tot el que publica, així que açò ja és un punt al seu favor. És una de les apostes per a convertir-se en el best seller de l'estiu junt a “La chica del tren” de Paula Hawkins que també està a la biblioteca.






I per als adolescents tenim “Xènia, tens un whatsapp” i “Xènia, Keep Calm i fes un tuit” les dos últimes novel·les de Gemma Pasqual. En elles ens presenta a Xènia, una adolescent òrfena que viu amb la seua iaia. La història comença quan Xènia està al cinema esperant a la seua amiga Laia i de repent rep un whatsapp...

Són dos llibres amb els ingredients necessaris per a que agraden als adolescents. I una de les coses que més m'ha agradat, és que l'autora, i crec que molt encertadament, inclou fragments de cançons i poemes en la nostra llengua.



A què esperes a vindre a per ells??!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada